Szolgáltatások

Tereprendezés

Családi házak építésénél a pincetömb kiemelését és az alapok kiásását megelőzik a különböző tereprendezési munkák, melynek az egyik leghatásosabb eszköze a mini rakodó gépek. A munkáink során vállaljuk a növényzet kivágását és a föld helyszínről történő elszállítását is. A helyszíni munkát mérőműszeres előzetes felmérések után vállaljuk.

Közmű és csatornaárok kiásása

A kis helyigényű eszközeinkkel a legextrémebb körülmények között is hatékonyan tudunk dolgozni. Mini kotró gépeink ….és … kanálmérettel rendelkeznek.

Alapásás, pincetömb kiemelés

Az alapásásnál és a pincetömbök kiemelésénél akár napokat is megtudunk takarítani mini kotró és rakodó gépek alkalmazásával.

Bontási munkák, betonvésés

Kontrógépeinkhez alkalmazott vésőkalapácsainkkal akár extrém környezetben, például épületeken belül is tudunk munkát vállalni.

Kertrendezés, parkolók készítése

Vállaljuk a kertek kivételezéséhez szükséges szintezési és földmunkák elkészítését, úgyszintén parkolók komplett kivételezést.

Talajfúrás

Függőleges talajfúró géppel vállaljuk növények telepítéséhez, oszlopok és kerítésekhez szükséges gödrök elkészítését.

Szállítmányozás

Vállaljuk az általunk végzett földmunkával kapcsolatos szállítmányozási feladatok ellátását.

Árlista

A szolgáltatásainkat minden esetben előre egyeztetett, ha szükséges műszeres helyszíni felmérés után vállaljuk. Kérjen Kollégáinktól telefonos vagy személyes konzultációt a legjobb konstrukció kiválasztásának az érdekében.